RSS

4/220 – Móka

08 ápr

Mától elvileg vakációm van, a gyakorlatban viszont vinnyogva verem magam a földhöz, miközben (mondanom se kell) még mindig szakdolgozatokat rázok gatyába. A hétből kettő teljesen letudva, kész és leadható, három hétfőre kész lesz, valahogyan az utolsó kettő is kiforrja magát szerdáig, de hát a nyavalyába, hányszor mondtam el nekik, amióta témavezetőjük vagyok, hogy blablablabla, nyolchetes gyakorlat, blablablabla, határidő, blablablabla. (Felteszem, ennyit hallottak meg belőle.)

Piacra menni persze ezúttal is mászthev, pedig, Tutatiszra, én is meg a Repülő Kutató is úgy érezzük magunkat, mint akit ledaráltak. Igaz, ő még nálam is inkább, mert tegnap Első Péntek volt a Collegiumban, és neki nem kellett negyed hétig Esztergomban tanítania, tehát elmehetett a sok okos ember közé valami olyan válogatott borzalmat inni, amit Mecseki Mókának hívnak.

Mai “micsináljakveled” darabunk a kedves kis Esprit cipőke, amit én tökigazi boltban vettem 2008-ban, és megjárta velem még Kalamazoot is. Baja semmi, csak ritkán hordom. Valószínűleg le fogom építeni.

 
Hozzászólás

Szerző: be 2017/04/08 hüvelyk eská, tavasz

 

Mondd csak!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 
%d blogger ezt kedveli: