RSS

4/211 – Fordíts oda a másik orcádat is

30 Már

Mire végre két nap után eljutottam odáig, hogy a képem balik fele nem fáj, és csak mérsékelten érzékeny, a jobbikon van a sor. Sálálá. A tegnapi haza-vonatút alatt mindvégig teljes huzattal ment a légkondi, úgyhogy taknyolok is, további sálálá. Mindehhez pedig ma reggel Poci cáfolt rá önmagára (itt mindenki lábbal tapodja a tradíciókat, a rossebbe), és csak úgy passzióból hányni kezdett nárciszzabálás és a lakást elözönlő hangos tömeg nélkül is. Nyilván a kelimszőnyegre, mégeccer sálálá.

A jövő hetem esmég úgy néz ki, mint egy hülye viccben, például felsőoktatásban szokatlan módon minden áldott munkanap el kell kutyagolnom a munkázóba. (Képletesen értem a kutyagolást, persze. Összesen három óra buszozás lesz oda-vissza, nem pedig elcaplatni a kert végébe, és lepisilni a nyírfát.) Mivel mostanra kezdek kissé felőrlődni a parodontológiai beavatkozások, szakdolgozatok, tanítás meg doktori tanulmányok ördögi körében, ma még szétveretem a másik pofámat, aztán a hét további részére (minekutána végre nincs hétvégi tancsitancsi) szabadságolom magam minden alól, ami nyomtatva vagyon és beavatkozást igényel. Nix szakdolgozatok, nix más dolgozatok, és a ppt-immel sem vagyok hajlandó foglalkozni. Színes anyagficlik között akarok turkálni fájdalomcsillapítóktól kábán, a hétvége valamelyik napján pedig kimenni a ződbe. Uff.

Szívószál ezúttal is van nálam, a hajam viszont legalább megmostam, és próbáltam többé-kevésbé kulturált állapotba hozni magam.

 
Hozzászólás

Szerző: be 2017/03/30 hüvelyk eská, tavasz

 

Mondd csak!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 
%d blogger ezt szereti: