RSS

4/206 – Soha nem érhet véget

25 Már

Mármint az éjjel. Mármint azok szerint, akik ezt óbégatva tértek nyugovóra (vagy legalábbis támolyogtak el a szobájuk felé) ma reggel negyed hatkor. A szoba persze nem ott volt, ahol sejtették, úgyhogy tettek egy kört az emeleten, továbbra is óbégatva, majd elájultak valahol, de legalábbis befogták a szájukat.

A hotelbe este fél kilenckor érkeztem meg, és ebben az időpontban ott pezsgett kint az utcán az egész Pécs plusz, mert így kell nekem, ha a sétálóutcától húsz méterre verem fel a sátorfámat. Talán mondanom sem kell, hogy megrkezésem után azonnal duhaj módon átöltöztem pizsibe, főztem magamnak egy csésze zöldteát, és beleugrottam a nagybőgőbe ágyba, majd szinte azonnal elaludtam.

Ebben a szállodában amúgy végre megnézhettem a fejem hátulról is, mert a lift csupa tükör, és ez (a nézés, nem a lift) teljesen lelombozott. A frizurával semmi gond, de hajat kell festenem, és roppantul középkorú-bánatos kövérke nyakam van banyapúppal, amit eddig nem akartam tudomásul venni, de most nagyon-nagyon látszik, és ez kifejezetten szomorúvá tesz. Különösen, hogy fogyókúrázni meg egyéb hülyeségeket ugyan lehetne, de teljesen fölösleges, konkrétan nyakra fogyni lehetetlen, banyapúpra meg pláne.

Na jó, elmentem reggelizni, aztán irány a pszichológia a neveléstudományban.

 
Hozzászólás

Szerző: be 2017/03/25 hüvelyk tavasz

 

Mondd csak!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 
%d blogger ezt szereti: