RSS

4/160 – Újra a Bánomi Áttörés

07 feb

Ha van jelzés arra, hogy kétségtelenül elég volt az elhaló nyögdécselésből, valószínűleg az lesz, amikor az ember a látogatóba érkezett anyját küldi át kávéért a boltba, mert nem bírja magát összevakarni még annyira se, amennyi ehhez a bonyolult feladathoz kell. Na ez volt tegnap. A mélypont viszont arról ismerszik meg, hogy innen már felfelé tart az út, úgyhogy ma rettenetes módon aktivizálom magam: nem csak a munkahelyemre robogok be elintézni némi papírmunkát, de két szakdolgozóval is konzultálok, ráadásul bejárom mind a három gyakorlóóvodát, amire már vagy egy éve nem volt példa.

A nyüzsgés egyik kézenfekvő oka az, hogy jövő hétfőtől ismét újraindul a verkli, nekem meg formába kell lendülnöm hozzá. A másik sajnos abban áll, hogy megint megbeszéltem egy időpontot a parodontológussal, mire ő derűsen azt mondta, legyen inkább kettő. A nyüves nyavalyába, március végén már megint szétverik a pofámat, és ritka szabad hétvégéim egyikét ismét nyáladzással és lázasan fogom tölteni. Az ilyen hírektől mindig nyüzsöghetnékem támad, gyorsan-gyorsan körbe-körbe, mintha élnék.

A túlméretes pulcsit, ami rajtam van, a múlt héten ütöttem össze, amikor még Erikkel éldelegtem a Bűnök Barlangjában, és valószínűleg gyártok még belőle egyet más színekben, ha érkezésem lesz rá. Ahogyan egyik sokadnagynéném mondta pár száz évvel ezelőtt: “Finom, puha, meleg, öregeknek ez való”. Ő persze biztos nem olyasmire gondolt, ami háromféle anyagból van összerakva, és ez egészen szándékosnak is látszik, de valójában az a stájsz, hogy sem a pirosból, sem a feketéből nem volt már elegendő ahhoz, hogy egy komplett pulcsit kihozhassak belőle. Ebben a pillanatban, mondanom se kell, ez a legeslegkedvencebb pulcsim, és ebben valószínűleg nem kevés szerepe van annak, hogy ami ennél kényelmesebb és lazább, az már pizsama. Az, hogy másfélszer is beleférnék, külön bónusz ezekben a rétegzős időkben. Bezzeg ebbe az öreg kordnadrágba csak cipőkanállal tudtam belegyömöszölni magam.

4-160

 
2 hozzászólás

Szerző: be 2017/02/07 hüvelyk eská, tél

 

2 responses to “4/160 – Újra a Bánomi Áttörés

 1. Milda

  2017/02/07 at 08:33

  Jó lett.

   
  • mák

   2017/02/07 at 15:24

   Én is szerfölött elégedett vagyok vele.

    

Mondd csak!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 
%d blogger ezt kedveli: