RSS

4/142 – Mert (még) megtehetem

20 jan

Mivel van még egy napom az önkéntes lakásfogságból (a keh igen szépen múlik, csak fel ne hagyjon ezzel a kedves szokásával), ma is Erikkel múlatom a szárnyas időt, mert aztán megint taposómalom.

Holnap hajnalban kuvikolok, hogy a Zengő IC-vel elpendlizzek Pécsre, hétfőn államvizsga, kedden intézményi nyílt nap és elő-alkalmassági vizsga, szerdáig le kell adnom egy kétoldalas magyarázom-a-bizonyítványomat arról, mit kutattam én ebben a félévben, pénteken vizsga, szombaton vizsga. Ja, és január végéig le kell adnom egy esszét is (ezúttal nem a doktorimhoz, hanem folyóiratba), még szerencse, hogy annak már megvan kábé kétharmada. Ezek még csak az ismert programok, közben bármikor bepuszilhat valami plusz mulatság, és a szakdolgozók is elkezdtek aktivizálódni, naná hogy. A következő tíz napban felváltva és összevissza leszek tanár, diák, esszéista, vizsgabizottsági tag, témavezető, témavezetett, pap, katona, polgár meg ficfánfityergő rézangyal, hát gondolom, nem kell magyaráznom, miért ugrom ma inkább derékig a poláranyagokba.

4-142

 
4 hozzászólás

Szerző: be 2017/01/20 hüvelyk tél

 

4 responses to “4/142 – Mert (még) megtehetem

 1. kingha

  2017/01/20 at 10:15

  kitartás –

   
  • mák

   2017/01/20 at 10:22

   Ó, az megvan. Ha más nincs is, kitartás mindig. 🙂

    
 2. kingha

  2017/01/23 at 08:45

  egyébként a polár anyagok hogy férnek meg a macskáiddal? mert nálam sehogy 😦 minden polárt fél éven belül ki kell dobnom, annyira “pucolhatatlanná” válik

   
  • mák

   2017/01/23 at 12:27

   Nálam egész jól kihúzzák, mondjuk fésülöm is őket (a macskákat, nem a ruhákat), így valamivel kevesebb a szőr. Meg aztán az egyik nemigen mászik emberre, és a másik is inkább az egyik oldalamnak dőlve héderezik, ha olyanja van, szóval többé-kevésbé kivédhető a pucolhatatlanság.

    

Mondd csak!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 
%d blogger ezt szereti: