RSS

Eská – Bevezető a Bűnök Barlangjába

17 jan

Mivel meglehetős rendet raktam a varrószobámban, talán nem ártana, ha gyorsan megmutatnám nektek, hová szoktam elvonulni szöszölni, molyolni meg szöszmötélni akkor, amikor ezt bejelentem. Egyszer majd nyilván kaptok képeket arról is, amikor éppen fel van robbanva bent minden, de egyelőre mutassuk a szebbik pufánkat, aszondok. (A képek kattintásra nőnek egy kicsit, ha erre van igényetek.)

Belépéskor különösen szép pufáját mutatja a szoba (ilyenkor, kitakarítva), ezt ni:

bb1

A futonon kiválóan lehet dögleni, kinyitva pedig kétszemélyes vendégágy, úgyhogy igazán jól kihasználható bútordarab. (Az Ikea természetesen leállt a gyártásával, mire is számítottunk másra.) A polcról majd kaptok egy teljesebb képet is, de most szépen forogjunk tova az óramutató irányába.

Helló, Erik, helló, varróeszközök, helló félkész pucér baba.

bb2

Erik és az ő asztala után egy újabb csodás ikeás szörnyeteg következik (nem a reklámért, de ebben a szobában a szőnyeg meg szék kivételével minden berendezési elem ikeás), dugig telepakolva. És ha azt mondom, dugig, nem viccelek.

bb3

Itt laknak a burdák meg a poláranyagok nagy része, a dobozokban szalagok, cipzárak, anyagficlik, a kosarakban további anyagok, a zacskókban további ficlik meg olyan döglött projektek, amikre egyszer majd visszatérek. Egyszer. Jelzem, a rendezéskor kidobtam egy zsáknyi már-semmire-se-jó ficlit, de még mindig maradt ennyi.

Az ajtó túloldalán csomagolópapírok láthatók, meg egy halom work-in-progress. Azok az izék ott fent díszpárnahuzatok lesznek, a túlterhelt tartóban pedig szétboncolt ruhadarabok laknak.
bb4

Az egyik falat teljes egészében polcok borítják, amelyeken elragadó összevisszaságban laknak anyagok, újracuccolandó régicuccok meg a krimigyűjteményem kábé fele (se, ha jól megnézem). Vannak a polcon más könyvállatok is, akik jobb híján itt kötöttek ki, a Bragelonne vicomte-tól az X-szárnyúak kalandjaiig, és a True Blood-sorozattól Romana Széphistóriákig. Az “eklektikus” még érintőlegesen se írja le ennek a polcnak a tartalmát, és ez engem mindig felvidít.

bb5

Nesztek néhány közelkép is innen-onnan:

bb6

bb7

bb8

bb9

Hát itt szoktam én szöszölni meg molyolni, bár olyankor nyilván sokkal nagyobb a kupleráj. Ha bármelyik kiállítási tárggyal kapcsolatban bármilyen kérdésetek lenne, ne tartsátok magatokban.

 
8 hozzászólás

Szerző: be 2017/01/17 hüvelyk blabla, eská

 

8 responses to “Eská – Bevezető a Bűnök Barlangjába

 1. kuurankukka

  2017/01/17 at 13:00

  Uuu, micsoda hely!!! Az a vöröshaju baba keszulöfelben van?

   
  • mák

   2017/01/17 at 13:01

   Igen. Már vagy hat éve. 😀

    
 2. kingha

  2017/01/17 at 15:29

  bárcsak bárcsak … nálam költői összevisszaságban élnek a cuccok a szekrényben, meg dobozokban meg itt ott – és nagyon utálom már … hogy nincs egy varrós sarok. de – nincs négyzetméter, nincs sarok.

   
  • mák

   2017/01/17 at 17:38

   Igen, a Bűnök Barlangja nagy luxus.

    
 3. adele1014

  2017/01/17 at 18:43

  Mesés birodalom! Itt aztán megszállna az ihlet!

   
  • mák

   2017/01/17 at 19:14

   Amikor rend van, valóban arra vágyik az ember, hogy gyorsangyorsan csináljon valami izgalmasat, de aztán ennek sokszor az az eredménye, hogy térdig járok az anyagficlikben, és azt se tudom, mivel folytassam. 🙂

    
 4. Csőrike

  2017/01/19 at 19:38

  De itt tényleg gyönyörű rend van és én most nagyon irígy vagyok.

   
  • mák

   2017/01/19 at 19:57

   Itt már most (vagy három nappal később) sincs ám ilyen gyönyörű rend. 😉

    

Mondd csak!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 
%d blogger ezt szereti: