RSS

4/12 – Mingyá

12 Sze

Ma még itthon mütymörgök, de holnap már tényleg kezdődik a félév, halihó, ráadásul rögtön egy monstre fogócskával. A holnapi óráim után a Repülő Kutató felkanalaz Esztergomból, elszállít Pécsre, és lepottyant a szállodánál, ahol megalszom, hogy aztán a szerdát reggeltől estig egy kies tanteremben töltsem. A szerdáim általában is így fognak festeni (több kies tanteremmel, amelyek mintegy mellesleg két különböző városban vannak), de ezúttal nem én passzírozom a hallgatók fejébe a tudást, hanem engem tömnek vele, mint a libát szokás.

Mindezek következtében ma nemcsak adminisztratív teendőimmel mókázom és a félévi anyagokat szedegetem elő, ismételgetek és frissítgetek, de még csomagolnom is kell, és mindezt lehetőleg úgy, hogy jól ellegyek abból a csomagból három napig. (Csak csütörtökön jövök haza, mert szerda este hatkor végzek, és közepesen reménytelennek tűnik a visszakúszás Pécstől Szentendréig, ha a tömegközlekedésre van bízva az ember.)

Szép buli lesz. A ma is, de a folytatása különösen.

4-12

 

 
2 hozzászólás

Szerző: be 2016/09/12 hüvelyk eská, ősz

 

2 responses to “4/12 – Mingyá

 1. Milda

  2016/09/12 at 10:30

  Annyira jó lenne most hátradőlni, és kárörvendő vigyorral azt mondani: “Ja, kérem, aki helikopter nélkül az ország két távoli pontján vállal munkát (most tökmindegy, hogy tanít vagy tanul), egy harmadik távoli ponton pedig lakik, az magára vessen:-))”. De én nem vagyok ilyen. Én drukkolok:-))

   
  • mák

   2016/09/12 at 10:34

   Ó, megoldom én ezeket, csak közben sokat fogok nyafogni. 🙂

    

Mondd csak!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 
%d blogger ezt szereti: