RSS

3/266 – Megint zajlik

23 máj

Tegnap hazaverekedtük magunkat húgomék barátságos és soktagú káoszából a mi sokkal kevésbé barátságos káoszunkba, menet közben kihasználván az olyan csodás világi hívságokat, mint a vasárnap nyitva tartó üzletek, negyven kiló macskaalom rendel, hóóóórukk. Legalább a vizet megadták azóta, hogy leléptünk, ez is valami. Ennek örömére ma reggel mindenféléket magamra kentem és a hajamat is megmostam, mert keddtől péntekig minden reggel ott fogok kukorékolni a hetes busznál, és oda-vissza több tonnányi papírt hurcolok magammal plusz meg a laptopot is, ráadásul esténként zúgok haza, és a fene tudja, mikor lesz alkalmam újra hajat mosni, pfühp. A héten lesz mindezek mellé az alkalmassági vizsga is, Gombóc Artúr menüje meg a rácpácegresi Nagyszederfa meg effélék, és ezúttal a jelentkezők száma úgy felszáguldott a sztratoszférába, hogy három napon át nyomjuk két bizottsággal. (Én nem sírok, királyné – sok jelentkező sok felvételizőt jelent, sok felvételiző pedig sok tanítványt, és mi sem kedvesebb a tanár szívének, mint hogy tömegeket szadizhat.)

A Repülő Kutató amúgy már elrohant, úgyszintén laptoppal és több tonna papírral felszerelkezve, hajh de szép az akadémiai szféra élete. Mindehhez a rohanáshoz csak mellékszál, hogy szerdán amerikai alvóvendégünk is lesz, akit Komáromban fog felcsippenteni az autóval délután a RK, aztán átjön Esztergomba, hogy engem is felcsippentsen. Az alvóvendégnek persze per definitionem el kell aludnia valahol, a vendégszobánk meg jelenleg raktározási célokat szolgál, ezen is javítani kellene. Ennélfogva mai programom ismét az véghetetlen harc lészen az entrópiával és az határidőkkel, opcionálisan pedig sikoltozás és ennen magamnak az földhöz verdesése.

Aztán utána elmegyek skandináv lottót játszani masszázsra.

3.266

A hirtelen jött nyár örömére a dekoltázsomban megint pattognak a hajszálerek (ezt a jelenséget hívják pókhálónívusznak, ha tudni szeretnétek), és én már kilézereztettem azokat úgy hét évvel ezelőtt, de ezúttal valószínűleg hagyom őket a fenébe, öreg vagyok, plöttyedt, ráncos és hóka, kit érdekelnek még a pókhálónívuszok. A ruhát viszont előbb-utóbb tényleg szét fogom vágni, de mint a patyolat. Megvan a határa annak is, a kényelem mennyire párosulhat előnytelen szabással.

 
4 hozzászólás

Szerző: be 2016/05/23 hüvelyk eská, nyár

 

4 responses to “3/266 – Megint zajlik

 1. postmodernystka

  2016/05/23 at 09:19

  no, nyányá, majd 40 év múlva legyél öreg és plöttyedt, addig dekoltázsra fel! (illetve Hakuna your tatas)

   
 2. kuurankukka

  2016/05/23 at 09:26

  Szivemböl szolt a csirketársnö.

   
  • mák

   2016/05/23 at 09:33

   Jó, akkor egyelőre maradjunk abban, hogy fontosabb prioritásaim vannak a pókhálónívuszoknál. 🙂

    

Mondd csak!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 
%d blogger ezt szereti: