RSS

3/154 – A következmények következményei

01 feb

A tegnapi lábadozónap délelőttjén egyszer csak elaludtam, amit nem kellett volna, mert azt álmodtam, hogy az egyik barátnőm meghalt. Az újságok egy része tragikus hirtelenséget emlegetett a nekrológban, a másik része hosszan viselt szenvedést, én meg kétségbeesetten próbáltam megtudni, nem valami internetes hoaxról van-e szó, de ehhez be kellett zárnom a macskákat valahová, és megkíséreltem ugyan úgy hajigálni be őket egy zárható ajtón egy üres folyosóra, mintha bólingoznék, de Poci összes lábával belekapaszkodott a kezembe, és sehogy se tudtam lerázni.

Nyilván arra ébredtem, hogy a kezem beszorult a fejem alá, és az érzéketlenségig el van zsibbadva. Viszont annyira összerázott lelkileg ez az álom, hogy, basszus, még mielőtt teljesen felébredtem volna, megkérdeztem facebook-chaten(!), mivel láttam, hogy ott van(!), az illető barátnőmet, nem halt-e meg véletlenül(!). Mire ő kedvesen megnyugtatott, hogy leellenőrzi, majd küldött egy szelfit kávéscsészével a kezében, hogy tudomása szerint nem.

Azért képzelhetitek, milyennek ismernek engem a barátaim, ha nem a kiröhögés az első, ami ilyen esetben eszükbe jut. Én el se merem képzelni.

3.154

A mai nap amúgy hidzsáb-nap: ez arról szól, hogy nem muszlim nők kendőt köthetnek, és megnézhetik, hogyan reagálnak ismeretlenek arra, ha egy látszatra muszlim nővel találkoznak.Kaptam én is egy felkérést, hogy kössek kendőt, készítsek szelfit, és számoljak be arról, hogyan viszonyult hozzám a külvilág, de még mindig itthon tikácsolok magamban, és ti már láttatok engem mindenféle állapotokban, szóval attól tartok, ebben a formában eléggé komolytalan részemről a kísérlet. Ettől még persze felkötöttem, úgyhogy sziasztok külvilág, lehet reagálni.

 
2 hozzászólás

Szerző: be 2016/02/01 hüvelyk tél

 

2 responses to “3/154 – A következmények következményei

 1. csilla75

  2016/02/01 at 14:25

  Nem áll jól 🙂 (És nem valami muszlimellenesség miatt!)
  Az álmokról azt gondolom, hogy ha szépet álmodok, akkor az a jó érzés még ébredés után is megvan egy darabig, ha meg rosszat, akkor jól esik megkönnyebbülni, hogy nem igaz 🙂

   
  • mák

   2016/02/01 at 14:27

   Tudom, hogy nem áll jól, de őszintén: nekem most éppen semmi sem állna jól. 🙂 Sebaj, holnapra már biztos jobban leszek.

    

Mondd csak!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 
%d blogger ezt szereti: