RSS

3/53 – Áfonyás palacsinta

23 okt

Az idei ősz tényleg arról szól, hogy a Repülő Kutató időnként hazaugrik tiszta gatyáért, aztán rohan tovább. Tegnap este zuhant be Nagybányáról, hétfőn már fut tovább Varsóba, de amíg itthon van, tartalék macskakaját meg macskaalmot szerez (mindkettő autós elfoglaltság), valamint már tegnap elmosogatta mindazt, amit távollétében rettenetes háztartásvezetésemmel simán csak belezuhantottam a mosogatóba.

Hálából ma reggel áfonyás palacsintát sütöttem neki. Igen, ilyen kevéssel is beéri. Nekem viszont piszkosul ideje lenne visszarendeződni háziasszonyi üzemmódba, néha már az is elképzelhetetlennek tűnik, hogy volt olyan idő, amikor hónapokig nem vettünk kenyeret, a mindennapi betevő zsemléinket én gyártottam le a két kicsi kezemmel. Úgyhogy tegnap szereztem végre élesztőt is. A remény hal meg utoljára. (Amit a múltkor vettem, zölden és szőrösen dobtam ki másfél hónap után.)

Ma viszont nincs szándékomban sütőnapot tartani. Ehelyett hajat mostam, különböző dolgokat kentem a képemre, és most megpróbálom rávenni magam, hogy nekiinduljak egy alapos káosztalanításnak, mielőtt a Bűnök Barlangjából kibuggyan az ablakon mindaz, amit az elmúlt hetekben odasuttyantottam a más helyiségekből.

3.53

 
Hozzászólás

Szerző: be 2015/10/23 hüvelyk ősz

 

Mondd csak!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 
%d blogger ezt szereti: