RSS

3/51 – Csupa-csupa nekem-új

21 okt

Oké, csak majdnem, a dzseki öregebb, mint az országút. A nagy rohanások közepette* azt sem volt lehetőségem beblogni, hogy hétfőn mindenféle programjaim végeztével belődörögtem egy turkálóba, és vettem magamnak egypár további fölös rongyot, nagyrészt vad színekben meg mintákban, még nagyobb részt nem a jelenlegi időjárásra alkalmas vastagságban. Az egyik kivétel ez a szoknya itt la, amit a korábbi friss beszerzésekkel párosítva szándékoztam felvenni, és ez meg is történt, miként a mellékelt ábra mutatja.

Mivel megint rohanásban vagyok százöt perc neveléselmélet felé, nem tartok újabb tárlatlátogatást “mit-turkáltam-már-ismét” címmel, de ha valaki kíváncsi rá, kajabáljon nyugodtan.

3.51

* Ma még Pocit is visszavittem kontrollra a gombájával meg a fekélyével, szépen javul, két hét múlva kap majd egy vakcinát, oszt csókpuszi, viszont természetesen ma volt az a nap, midőn egyetlen autó sem volt hozzáférhető egy autókkal terhelt családban, az egyik Nagybányán, a másik szervizben, tehát taxival vittem dokihoz a dögicét (öregszem, no), egy Mercedes hátsó ülésén utazott, quelle luxe. Szerencsére már csak két tablettát kell belepakolnom, az első mohó alkalom óta ugyanis sajnos rájött arra, hogy a pástétomdarabka meglepit rejt, így szépen lenyalogatja róla a matériát, a pirula meg ott marad a tálkában magányosan és barbipink színben. Nincs más megoldás, mint elkapni a macskát a nyakbőrénél, és miközben ő a kezemben lóg és felháborodottan nyervog, oldalról belelőni a szájájába a tablettát. Szerencsére az állatorvos adott egy tabletta-továbbító készséget is, olyan, mintha egy vállról indítható rakétakilövővel dolgoznék, karmolás és harapás kizárva. Cserébe viszont utál. Mármint Poci. Megértem, én se vagyok túl szimpatikus magamnak ilyenkor.

 
4 hozzászólás

Szerző: be 2015/10/21 hüvelyk ősz

 

4 responses to “3/51 – Csupa-csupa nekem-új

 1. csilla75

  2015/10/21 at 20:23

  Ez a dzseki nagyon jól áll, tessék hordani! A szerzeményeket meg nagyon szeretjük nézegetni, de ezt úgyis tudod 🙂

   
  • mák

   2015/10/22 at 03:07

   Ezt a dzsekit én is nagyon szeretem, csak a cipzárja nem mindig hajlandó együttműködni velem, meg hát amióta megvan ez a blog, ösztönösen is egyre ritkábban veszek fel fekete holmikat.
   A szerzeményekre sort kerítek majd a következő napokban, jövő héten vakációm van.

    
 2. Milda

  2015/10/22 at 19:05

  Nagyon jó ez a kombináció, a szoknyát szívesen megöröklöm, ha kinövöd:-)

   
  • mák

   2015/10/22 at 19:06

   Szívesen, de egyelőre nem szándékozom kinőni további holmikat, már elég nagy vagyok. 😉

    

Mondd csak!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 
%d blogger ezt szereti: