RSS

1019 – Finomvegyes

19 jún

Roppant vegyes nap ez a mai – egy előadás-absztrakt megírása után rögtön mosogatással, valamint azzal a glamúros feladattal folytattam, hogy nagytakarítást szerveztem mindkét macskabudiban. (Ja, külön vécéjük van. Figyelembe véve, hogy Poci nevének megfelelő mértékben zabál, és ebből kifolyólag nevének megfelelő mértékben ürít, ez nem a legrosszabb stratégia. Jó étvágyat, ha éppen táplálkoznátok.)

A továbbiakban rohangálni és intézkedni fogok, könyvtár, posta, bevásárlás, valamikor a nap folyamán pedig nem túl nagy optimizmussal, de azért kitartóan feltúrok egy nyamvadt papírlapért egy arasznyi vastag aktakupacot.

Amire egyébként nem számítottam a hónap elején, az a sajátságos időjárás, melynek köszönhetően muszáj volt előásnom valami dzsekiféle állatot, mellékelve. Ezzel a kivénhedt farmerkabáttal amúgy sikerült feldobnom a hátamra az e havi harmincadik ruhadarabot is, szóval a hónap hátralévő részében nem várható semmi új, hacsak végzetesen tönkre nem megy valami régi.

Mindez persze nem ad magyarázatot a mai áutfitre, de hadd szóljon. A rózsás zokni, a “jajistenmhajatkénemosni” kendő meg a gyerekhátizsák csak ráadás.

1019.

 
Hozzászólás

Szerző: be 2015/06/19 hüvelyk nyár

 

Mondd csak!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 
%d blogger ezt szereti: