RSS

Májusi előrejelzés

01 máj

Még mindig bizonytalan vagyok, doktorúr, esetleg mégse, hogy mit csináljak. Sajnos tényleg az a helyzet, hogy ha én belekezdek valamibe, nehezen tudom abbahagyni, amíg nem fejeztem be, úgyhogy marad a harmincdarabos marháskodás, de most májusban mégiscsak lépek benne valami igazán radikálisat.

Ha már úgyis szabotálom magam, hadd szabotáljam még jobban, hehe. Úgyhogy most a májusi készletet egyetlen kritérium alapján válogattam össze: Ezek A Holmik, Amiket Fel Akarok Venni Májusban, Pont. Úgyhogy nem vettem számításba, mi passzol mihez, melyik holmi praktikus, melyik mivel kombinálható, melyik milyen színű, meg melyik hányszor fordult már elő az eddigiekben. Most ezekhez volt kedvem, és kész.

Azért már előre látom, szép kör lesz ez. Régi holmik, új holmik, mintás mintással és még mintásabbal, egyforma cipők más-más színben, ráadásul a kilencvenes évek is visszajönnek kísérteni egyik-másik darabban. Készüljetek fel, számos alkalommal fogok úgy kinézni, mint akit kiscsoportosok öltöztettek, de ez végül is szerintem nem baj, járok közéjük épp eleget.

májbev

A konkrét ruhaállvány:

  • 7 pár cipő (eddig mindig hat volt)
  • 4 ruha
  • 2 dzseki
  • 3 kardigán
  • 3 szoknya
  • 1 nadrág
  • 10 felső

Átalakítások, cserék és más disznóságok továbbra is várhatók. Sőt. Mint a jobbszélen fityegő sárga selyemizéből lógó szálak mutatják: van itt még olyan cucc is, ami még most sincs teljesen készen…

 
Hozzászólás

Szerző: be 2015/05/01 hüvelyk blabla, tavasz

 

Mondd csak!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 
%d blogger ezt szereti: