RSS

Hónapzáró – Novemberi tapasztalatok

04 dec

Újabb hónap telt el, az elszántság még tart.

A blogolás novemberi haszna: tavaly ilyentájt szinte kizárólag krumplibarnákban, egérszürkékben és bús feketékben lődörögtem, ehhez képest viszont idén alaposan áttúrtam a szekrényt, hogy az őszvégi nyamvadást minél tarkább holmikkal próbáljam átvészelni. (A “muszáj beblogolni” mindenképpen sokat segít ebben, alig hordtam ebben a hónapban feketét.)

Emellett végre megtanultam jobb fotókat készíteni. Az eredmény most se az igazi, többször szóltak már, hogy a képről “nem jönnek át” eléggé a színek, de ezzel a géppel én sajnos nem tudok jobbat. Ebben feltehetőleg közös a felelősségünk.

Szombaton az is kiderült, hogy valószínűleg nem ártana legalább azt beírnom, mit varrtam magam a hacukáimból, még ha nem is tartok tárlatbemutatást minden egyes darabról. A továbbiakban ezt is megteszem.

Mivel megembereltem magam, és a posztokat a facebookon is megosztom (még mindig jobb bevallani az ilyesmit, mint véletlenül lebukni vele), végre olvasók és hozzászólók is vannak. Ez mindig öröm. Számítottam arra, hogy lesz olyan is, aki kiröhög – nos, olyan is volt, mindenesetre jobban örültem volna annak, ha a képembe mondja. Sebaj.

Mindenesetre töretlen lendülettel döngetek tovább, vagy legalábbis úgy, ahogyan ez az évnek ebben a szakában lehetséges…

 
2 hozzászólás

Szerző: be 2013/12/04 hüvelyk blabla

 

2 responses to “Hónapzáró – Novemberi tapasztalatok

 1. Nat

  2013/12/11 at 18:40

  A mai nappal (kissé irigykedő, de lelkes) olvasója lettem a blognak. 🙂 (kitartás, kreativitás, miegymás irigyelnivaló, a varrásról nem is beszélve…)

   
  • mák

   2013/12/11 at 18:41

   Nagyon szépen köszönöm.

    

Mondd csak!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 
%d blogger ezt szereti: