RSS

10/195 – Idus. Vagy inkább Iduska

15 Már

Mondanám, hogy itt vagyok ünneplőbe öltözve, de ez speciel nem igaz,

viszont még így is jobban nézek ki, mint ahogy érzem magam. (A kokárda természetesen vadonatúj. Már megint eltettem a régit Egy Jó Helyre, valószínűleg a hétvégén majd meg is találom. Na de mire van az embernek horgolófonala meg jól bevált virágocskareceptje, ugye.)

Azt amúgy azért mondom, hogy jobban nézek ki, mint ahogy érzem magam, mert tegnap délután elkezdte facsargatni a belső részeimet az anyatermészet. Nem is nagyon voltam jó másra ezen túl, mint bevenni egy Cataflamot (még találtam egyet a táskámban), aztán aludni. Maci még megkapta a vacsoráját, aztán elhelyezkedtünk a futonomon, és bevertük a szunyát.

Ennek örömére éjfél után egy kevéssel ébredtem újra, és nem állítanám, hogy fitt voltam és friss és capkodósz, de ébren voltam, úgyhogy idegesíteni kezdtek a hűtőben lévő, döglődő banánok. Nálam az ilyesminek sosincs jó vége, ezúttal is csak röpke másfél óra kellett ahhoz, hogy előálljon ez:

Ha már úgyis ott voltam a konyhában, belehajintottam a crockpotba azt az egész csirkét, amit a tegnap reggeli elmezavar idején vettem a bótban, aztán ismételten elvonultunk aludni Macival, aki természetesen szintén felébredt, és ő még nálam is inkább ébren volt, úgyhogy le kellett fárasztani a lézerpointerrel.

Ma reggel összeciheltem magam, levonultam a piacra, és vettem némi nemzetiszín etvaszt. Nem volt valami extra piac, szél is volt meg az eső lába is lóg, plusz szerda van, ünneppel súlyosbítva, de legalább vettem valamit, no.

Szóval így fest itt a mi tájainkon az idei Idus, énnekem meg továbbra is ott ül a nyakamon egy csomó dolgozat, de az a gyanúm, most nekilátok további Cataflamokat keresgélni, és megint alszunk egy kört Macival.

Ha elfogy a benzinetek, üljetek át egy másik kocsiba. Az enyém erősen fogyóban van.

 
6 hozzászólás

Szerző: be 2023/03/15 hüvelyk ajándék, újracucc, eská, tavasz

 

6 responses to “10/195 – Idus. Vagy inkább Iduska

 1. Kiss Mari

  2023/03/17 at 14:37

  Ajaj, öreg vagyok és feledékeny, nemtommá, milyen néven (álnéven) kérdeztem meg korábban, hol szoktad ezeket a cipőket vásárolni, elárulnád még eccer, légy szíves?
  Marinéni

   
  • mák

   2023/03/17 at 15:27

   Ez itt speciel egy koppintás, amit sok évvel ezelőtt vettem a Deichmannban, de a többi hasonló cipőm Clarks Desert Boot, és a Clarks honlapjáról szoktam beszerezni (clarks.eu), amikor éppen nagy leárazások vannak. 🙂

    
   • Kiss Mari

    2023/03/18 at 08:07

    Clarks!!! Köszi szépen! Még azt is megkérdezem, hogy mikor szoktak lenni a nagy leárazások, aztán egy ideig újból rídonli leszek! Szép hétvégét!

     
    • mák

     2023/03/18 at 09:12

     Általában szezonváltáskor lehet rá készülni, januárban meg július-augusztusban. Megjön az új szortiment, megpróbálják kiszórni a régit. (Én általában megvárom, amíg eléri a 30%-ot az engedmény. Nem mindig jön össze, a 38-asokat elég gyorsan el szokták kapkodni.)

      
 2. Kiss Mari

  2023/03/18 at 16:43

  Hát akkor gyúrok a nyárira, vagy átveszem tőled a meguntakat:D (bár gondolom, olyan nem igazán van)! Szép lett a bazi nagy virágos!

   
  • mák

   2023/03/18 at 16:47

   Sajna, én ezeket addig hordom, amíg le nem szakadnak rólam. 😀 Köszi!

    

Mondd csak!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 
%d blogger ezt szereti: